Om Catslide

Catslide – treningsformen der du bruker fire små, matter med lav friksjon for å gjøre en rekke ulike øvelser.Catslide – treningsformen der du bruker fire små, matter med lav friksjon for å gjøre en rekke ulike øvelser.

Catslide er en enkel, effektiv og komplett treningsform som gir raske resultater. Treningsformen er i tillegg morsom og tøff og treningsprinsippene legger grunnlaget for øvelsesutvalg og sammensetning.

Catslide er intensiv styrketrening som utfordrer hele kroppen. Aller mest må du jobbe med kjernemuskultauren (coremuskulatur) som er de dype rygg og magemusklene. Disse musklene er viktige for god kroppsholdning, god balanse og rett og slett for å kjenne seg sterk.

Kjernemuskulaturen har en spesielt viktig oppgave med å beskytte ryggraden, spesielt i forbindelse med store kraftanstrengelser innen idretten. For vanlige folk er slik at god styrke i mage og rygg reduserer risikoen for akutte skader og for belastningsskader.

Prinsippene for trening med Catslide er så enkle at de passer for alle. Du bruker kroppstyngden din som belastning og kontrollerer hvor tungt du jobber ved å skli kortere eller lengre ut fra utgangspunktet. Du kan enkelt øke belastningen når du blir sterkere.

Catslide utfordrer hele kroppen, men aller mest den viktige kjernemuskulaturen. Catslide er en morsom, effektiv og komplett treningsform som gir raske resultater.

http://catslide.wistia.com/medias/54ckyc6hk1?embedType=iframe&videoWidth=640