Kalender

Catslidekurs i VÅR 2020

* Ingen planlagte kurs. En dags kurs varer 8 timer. Online booking. Pris kr 2500,- inkl 1 set Catslidematter og lunsj. Merk bestillingen med ønsket dato for å få plass på riktig kurs. Bindende påmelding

Kurset gir deg alt du trenger til å trene med Catslide, undervise Catslide og legge opp timer med Catslide. Trenger du mer informasjon om våre workshop, kurs og utdannelser, eller vil melde på fler enn en deltaker, ta kontakt med christina@catslide.no.

Vi setter også opp egne kurs for trenere, lærere i barnehager og på skoler. Ta kontakt om ditt idrettslag, din skole eller barnehage ønsker å være med på vårt spennende pilotprosjekt.

Catslide™ er internasjonalt, bor du i utlandet så ta kontakt med oss om du ønsker utdannelse i Sveits, Tyskland og Danmark, ta kontakt med våre distributører der. Vi søker samarbeidspartnere i hele Europa som ønsker å være med på vår treningssuksess. Vi utvider vårt kurstilbud slik at enda flere gleden av å trene Catslide™. Ta kontakt med oss hvis ditt treningssenter eller du vil teste Catslide med en av trenerne i teamet vårt.