Kurs

Catslide har samarbeidspartnere i hele Norge. Du finner Catslide i idrettslag, på sykehus, skoler, barnehager, treningssentre og hos behandlere. Alle instruktører som instruerer Catslide gruppetreningstimer må ha gjennomført vårt grunnsertifisering (Level 1). Vi holder jevnlig kurs flere steder i landet, men det er også mulig å kjøpe et helt kurs til ditt senter eller din treningskjede. Vi tilbyr også et kurs for viderekommende, hvor personlige trenere, instruktører og lærere får mer kunnskap om flere måter å bruke dette effektive verktøyet på.

[arve url=»[arve url=»https://vimeo.com/155545760/4d02f1bc9d» /]

Vi tilbyr to Catslide kurs: Catslide Level 1 og Catslide Level 2 Etter kursene får du tilgang til vår internasjonale kompetanse side Catslide Club.

Catslide Level 1 tar for seg grunnprinsippene innen Catslidetrening, øvelser og teknikk. Du får en grundig gjennomgang av grunnøvelsene som danner basis for Catslide trening generelt, samt Catslide gruppetreningstimene. Vi bruker god tid på teknikkgjennomgåelse, slik at alle instruktørene skal føle seg kompetente til å korrigere og hjelpe deltakerne under sine treninger. Det sikrer et bedre treningsutbytte og skaper en opplevelse av mestring for instruktør og deltaker. En del av kurset tar for seg bruk av musikk i treningen som et instrument til å skape driv, energi og stemning.

Kurset varer 1 dag (8 timer) og sertfifiserer deg til å undervise forhåndskoreograferte gruppetimer i Catslide.

Catslide Level 2 tar for seg Catslide som verktøy for personlige trenere og i mindre grupper. Vi går gjennom øvelsesbanken og introduserer Catslide med PT-tau, strikk , samt andre kjente redskap fra treningsrommet. Catslide har blitt populært som verktøy på skoler og i idrettslag. På kurset går vi gjennom Catslide tilrettelagt for ungdom og barnegruppe på en lekbasert måte. Videre introduseres du for Catslide Circuit hvor en trener Catslide intensivt og effektivt på en stasjonsbasert måte. Du lærer her hvordan du kan legge opp en effektiv stasjonsbasert trening med Catslide. Hovedformålet med dette kurset er å gi trenere mer kompetanse og flere innfallsvinkler til å utvide bruksområdet og variasjonsmulighetene for Catslide. Kurset varer 1 dag (7  timer).

For å ta Catslide Level 2 må en ha deltatt på Catslide Level 1

For å ta Catslide Level 2 må en ha deltatt på Catslide Level 1.

For oppdatert informasjon med priser og datoer, gå til Kurskalenderen.

For andre henvendelser, grupper, presentasjonstime etc, ta kontakt, bruk /kontaktskjemaet.