Treningssenter

Catslide tilbys idag på en rekke treningssentre i hele landet, og vi utvider stadig gjennom å knytte til oss nye samarbeidssentre.

[arve url=»[arve url=»https://vimeo.com/153107050/e18f2853c7″ /]

Styrketrening med høy puls

Catslide gruppetrening er en sammensatt treningstime som utfordrer hele kroppen. Her kan muskelstyrken utfordres til det maksimale, samtidig som pulsen forblir høy. Du får dobbel effekt; Catslide er styrketrening som i tillegg påvirker kondisjonen og øker fettforbrenningen. Vi bruker mattene der de er mest effektive. Timen er også inspirert av ulike former for trening der kravene til styrke, balanse og kroppsbeherskelse er store.

Passer for alle

Catslide er et gruppetreningskonsept for kvinner og menn i alle aldre uansett treningsbakgrunn. Belastningen kan enkelt økes eller reduseres avhengig av treningsformål. Prinsippene for trening med Catslide er så enkle at de passer for alle.

30-40-55 minutter

Gruppetreningskonseptet er pre-koreograferte 30-40-55 minutters utgaver. Vi legger stor vekt på musikk. Musikk driver timen og gir energi. En Catslide time er en utfordrende styrketime, vi har satt fokus på individuell mestring og utvikling for å sikre at den enkelte opplever maks effekt av treningen.

Sertifisering

Treningssentre som ønsker å begynne med Catslide må sertifiseres. Vi setter opp kurs for alle sentre som ønsker utdanning. For mer informasjon, ring eller send oss en epost!